Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje veze
Počeo sam da smanjujem šećer u kafi, jel to sad znači da postajem antisocijalan haha
ne pijem kafu sa secerom, nisam psihopata, ni sadista, ali secer nije najzdraviji sastojak.
Provjeri prvo svoj nik, da možda sam sebe ne lažeš ?
Predlažem svim istraživačima da dodju na Balkan i da provedu sve moguće studije na ovom tlu, da se ustanovi na kojem smo levelu mutacije ?!
super. ohrabrujte ljude da konzumiraju secer - najrasprostranjeniji otrov na svijetu!
E vala cu ti je Elma nazor posecerit
... a ljudi koji imaju tetovažu na lijevoj ruci i prvenstveno ispijaju kafu bez šećera desnom rukom, su dokazane ubice. (:
@MorningGlory Ne bi ti ja to znao odgovoriti, ovi istraživači što sam ja pročitao negdje o tim kafama i tetovažama su imali para da urade naučnu studiju samo za jednu ruku... :D
A oni koji piju sa šećerom pokazuju osobine potencijalnih dijabetičara? Kakva glupost.
Znaci dijabeticari su svi psihopate
Ne znam šta bi ovdje objavljivali da nije ovih bezveznih istraživanja o kafi, svako malo. Te izaziva rak, te čisti tijelo od otrova, ...
Ma pojma nemaju