Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas lijepo izgleda, mogu misliti kako je ukusno :)
Ma prava starinska bosanske jela s oreo keksom i americke palacinke!Sjecam se u mene dedo kad ruca-ako nema americkih palacinki samo izvrne stol i ode!Baba osta placuci i vice "Marko, oprosti molim te bice americke drugi put"!
gooUser1573717489 nije jedina koja je dijete šehida, dobitnika zlatnog ljiljana, gazije Sedme viteške oslobodilačke brigade, imaju još dvije kćerke koje se bore kroz život ali nema privilegije kao ona... P.S. ovdje ne možeš brisati komentare niti banovati PR.
Hit
Bravo Armina, znam kako si se kroz život borila, ne obaziri se na zlonamjerne, kao dijete šehida i dobitnika zlatnog ljiljana naučila si da kroz život budeš hrabri borac, ista si svoj rahmetli babo, gazija Sedme muslimanske viteške oslobodilačke brigade.
@gooUser1573717489 nemoj je sad ometati, mora ona objaviti nove slike i recepte sa radnog mjesta u radno vrijeme
@gooUser1573717489 kakve to veze ima sad? Pola nas su sehidska djeca. Ovo ona sama sebe hvali ili neko njezin. Hahaha joj joj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo!
majko moja muž joj radi kao glasnogovornik u opštini ona radi u državnoj firmi. muž joj je možda i sastavio ovaj članak a ona u radno vrijeme i sa radnog mjesta objavljuje recepte i slike
meni smješno ovo
Možda je ukusno, ali to je prepuno ugljikohidrata. Za razliku od ovog postoje i puno manje otrovna jela jer sadrže puno manje škroba i šećera. Radije ću ta druga jela ima jako lijepih.
Pregledao sam joj instagram, premalo objavljiva sebe na slikama, nisam pratilac sorry.
Kupuje ova followere, to svi znaju. A recepti sve sa yt kanala i sa coolinarke sta vam je.
Cura za udaju.
Okl