Vezeno cvijeće
10

Leslie Vigil od torti pravi prava mala umjetnička djela

S.H.P.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Umjetnica za torte i kolače iz Kalifornije Leslie Vigil postala je planetarno poznata po svojim predivnim tortama. Naime, Leslie svoje torte ukrašava cvjetnim dizajnima koji izgledaju kao da su izvezeni.

Leslie je kao dijete počela da pravi kolače. Isprva su joj roditelji kupili igračku pećnicu, a potom je njena majka uvidjevši koliko Leslie voli da kuha potaknula da koristi pravu pećnicu.

"Uvijek sam mami pomagala da pravi kolače i tako sam naučila čitati recepte i mjeriti sastojke. Svoje kolače sam nosila u školu prijateljima, no oni nisu vjerovali da sam ih ja napravila", objasnila je svoju ljubav prema tortama. O ukrašavanju torti Leslie je naučila iz knjiga koje su pripadale njenoj mami.

"Za moju vještinu ukrašavanja krivac je moja mama. Ona je pohađala časove ukrašavanja kolača, tako da sam od nje naučila sve što se može napraviti s kolačima i glazurom. Bila sam opsjednuta s tim, a ideju da koristim tekstilne dizajne za ukrašavanje dobila sam kad sam radila tortu za prvi rođendan svoje sestrične", rekla je Virgil.

Osim toga što je poznata po cvjetnom dizajnu svojih torti Leslie pravi kolače i u obliku životinja i biljaka koji izgledaju kao da su prave.
"Najdraži kolači su mi oni kad mi klijenti dopuste da se slobodno poigram s konceptom i paletom boja. Tada se osjećam kao da se nešto posebno događa", rekla je.