Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kospu iz banane izvadite obavezno
Odron od članka !!!
Eto, odjednom nije dobro ovo, ono iz prirode, a niko ne spominje silne hormone, emulgatore i pesticide kojim je današnja hrana " bogata".
Svaka salata BEZ DRESINGA pada teško na želudaz.Kod nas ima ružna navika da se krastavac,luk,paradajz itd. jedu bez ičega.Zato ili dresing koji povrće omekša ili barenje(ne dugo da ne uništi vitamine)
Sad bijeli kruh postade zdraviji od crnog. A paradajzu izbaciti sjemenke I koru. Pa sta ostaje onda.
Sa ovim nutricionistima i dijetistima si do podne lud popodne zbunjen a uvece normalan.Da bi zdrav bio izgleda morao bi stalno klanjati istihare pa sto ti se ukaze to i jedi😂
Fuck off
Sve namirnice su dobre i zdrave ako se jedu umjereno a pretjerivanje sa bilo kojim je nezdravo.
"ogulite paradajz i uklonite sjemenke"...jašta ću
Previse truda za jedan paradajz.
@imamime123 zamisli da sama uzgajaš paradajz... sav taj trud i posao. i onda naraste paradajz, ti ga ubereš i onda ukloniš 2/3 tog paradajza. glupost!