Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su bar pozvat sportiste da ga prezentuju a ne ove dvije gice koje su se posljednji put sportom bavile u osnovnoj skoli. P.S dobar proizvod, steta sto i domace mljekare ne postanu malo inovativnije jer mi je iskreno zao davat pare za bilo koji bar kod osim 387 :)
usao sam samo da pogledam ove dvije djevojke...i nisam pogledao cak ni koji je proizvod u pitanju...
Ovo sam vec probao u Hrvatskoj prije mjesec i odlicno je. Kad se pretvori u KM otprilike izadje oko 2.50KM tako da se nadam da ce i kod nas biti ta cijena.
30g proteina u 0,5l zvuči bajno, nešto sasvim novo za naše tržište. Međutim, ko prati kalorije zna da će se Dukat Fit morati u prvom redu takmičiti sa whey proteinom, a sumnjam da će se cjenovno moći izjednačiti sa tim čudesnim praškom. Ali svejedno je ovo veliki korak za naše tržište, nadam se da ćemo uskoro dobiti i niskomasni grčki jogurt
zato sam i pitao za cijenu. mjera Whey-a oko 3 KM orjentaciono a ovo sve do 3 KM prihvatljivo preko toga Whey.
@nutela jest 3km kad kupujes po teretanama.... izracunaj kad kupis ti sam u podavnici ili jos bolje negjde online
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
volio bih probati visoki nivo mlijecnih masnoca i proteina od djevojaka sa slika
@Shahbaz ne laktiraju ti ove gospoje...
svejedno bi ih dojio nasuho :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cijena?