Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...meni je sve domaće što mi oči popasu a tibo smaže :)
plaha ova na šestoj slici o.O
A šta sa turskim donerom? Trebamo li i njega smatrati bosanskom kuhinjom?
Nebojte se, toliko je ta bosanska kuhinja bogata i raznovrsna, da nemamo drugog izbora nego da je sacuvamo ;)
Ne bi nam škodilo ni da sačuvamo izletišta od malograđanštine i primitivaca.
" S obzirom da se bliži 01. maj, kada će građani konzumirati meso u nešto većim količinama savjetuje se termička obrada mesa uz kombinaciju sa povrćem." A odakle narodu pare da kupi to meso???
Fadile, jesi to ti?
Kakvo druženje bolan kad smo bankrot, na demonstracije pa se tamo družite, a ako ne onda nismo bolje ni zaslužili!!!!!