Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nihad mameledžija na aparatima
hahahha
Čovjek je vrh . Sam sebe uhvatim da gledam 24 kitchen kad je on , izgubim pojam o vremenu jednostavno te uvede u proces kuhanja s takom lakoćom da skontas i da nije neki bauk kako mi je uvijek izgledalo jer sam antitalenat za kuhanje na zalost ,moram priznati :)
Mmmm. Cevapi is erg lekker! Thank you Rudolph for the visit!!!
Za našu stranku glasao sam ja.
Ovde na kliksu nijedna tema ne prodje bez nacionalizma i sovinizma. A vjerujte u zivotu nije to izrazeno toliko a ovde uzas.
Zato sto na klixu vremena za komentarisanje imaju samo idioti koji nemaju posao.
@_Hodi_ P.S. Ja imam posao al sam u inostranstvu pa onda hladim muda na pauzi i smijem se pacenicima kako divljaju :-P
dal je opalio nekoga
jel doveo frajera sa sobom ili mu je organizator poturio kakvog mladog BH pozadinca ;)
Danas je predizborna tišina, kako je danas organizovao skup? Hoćemo li glasati za njega?
Nevidim Vijeka nigdje na sliki a ni Boza Vreca
Ja vjerujem da će Rudolph iz Sarajeva otići pun oduševljenja ljudima koji su mu ukazali gostropimsvo i koji su došli da mu ukažu čast. Bravo majstore! Rado gledam tvoju umjetnost u kulinarstvu!
Ovo je za mene umjetnik i javna licnost a ne dee....neko drugi!
najgluplje je kad dođu ljudi u Sa i onda im ponude pitu i ćevape. naša kuhinja je mnogo više od toga... Al posto je probao japrak, vjerojatno su ovi domaćini pametniji od prosjeka. nije dzaba Kuhar rahmetli Prof Lamije svojevremeno dobio neku međunarodnu nagradu za kuhar.
došao si, sarmu probo nisi
Sakupilo se naroda kao da će Rudolfa da osunete. 😂
Preko tepsije, da mu ne pada prašina.
nesto pozitivno u gradu
Daj ba ubaci sta ovim nasim lafo politicarima lazovima i korumpiranoj bandi da se useru i polako pocnu izumirati
dzabe sve podvale, dzabe nikabi, dzabe vehabije, ustase, dzabe cetnici, dzabe narkomani, dzabe politicari, dzabe klosari i ugursuzi, ipak je mnogo mnogo jaca europska strana Sarajeva i Bosne, sve pohvale kulturnoj i pozitivnoj BH metropoli...