Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace glagol KUCKATI ima svoje razne varijante, kao na primjer: UKUCKATI sifru (na kompjuterskoj tastaturi oliti tipkovnici) SKUCKATI nesto para..(za provod u carsiji ili za kupovinu hljeba oliti kruha) NAKUCKATI kuckati dva puta... PRIKUCKATI kuckati naknadno... POKUCKATI na vrata na primjer...(od zahoda oliti canife) ODKUCKATI sto ce reci izdati nekoga nekome.... ZAKUCKATI nogometnu loptu u kosarkaski kos.... DOKUCKATI ekser u tarabu oliti dasku...oliti cavao u zid oliti... itd.. Masti nikad kraja sa sa-x-om.
17 dana sisanja ce ih pretvoriti u vodozemce. koliki ce samo biti profit???
musliani mole da ih prime na zapad ... uskoro za desetak godina ce imoliti da rade u banja luci
Tebi je zapad vec Sarajevo, zato tisu misu gore u sumi !!
nije ovo za uslimane ..ovo je zapad.. naalzost u svakom trenutku orde uslimana stoje u redovima pred ambasadanma i pokusavaju da udju na zapad ..
Mama vam :) da bog da vam ramazan bio cijeli zivot i da bog da nikad nista drugo ne vidjeli sem vase male carsijce ... tj fildzan ispred sebe :) pozz \"meraklijama\"
ja svabica i govana
kakvi kreteni ...