Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sto pričaju o cijenama i lješnjacima...pa 15 KM je kg lješnjaka! U MAZI je 100gr ljesnjaka u tegli od 350gr. Koliko je u drugim namazima? Nema ni 50 grama lješnjaka. Maza će uvijek biti moj izbor broj 1. Prvo jer znam da ću pojesti kvalitetan namaz, a drugo jer je domaća proizvodnja.
Zivim u Francuskoj i ponio sam 5 tegli kad sam krenuo. Nema vise fajront i zao mi sto nisam 10 uzeo
Sreca pa zivis u Francuskoj...u BiH mogu samo pojedini kupiti 10 tegli maze....
maza zakon!
Pa placene rececenzije kao i ovaj clanak 😂
Putujem Svijetom ali Bosne nema nigdje.💚💚
Maza je vrlo neukusna. Ali o ukusima se ne raspravlja.
Maza je najbolja😋😋😋😋😋
Maza THE BEST
U Turskoj postoji eurokrem i zove se Karmen, znači isti maza jeftiniji duplo, sad je moguće da neko to uvozi pa prepakuje ja se pitam, ipak velika je razlika u cijeni a isti je kvalitet i ukus.
@mujo1983 Imaš li neki link za to, ne mogu da nađem na netu ništa o tome.
Ostavi te kvalitet i čestitke na tome,ali ime proizvoda pravo bez veze,nekako papanski! "Maza" 😂😂
Cuj popularni YouTuber, a lik ima 5 hiljada subsrcibera hahahahaha
Maza armirani beton!!
Čime se bavite ? Youtuber . I ja isto sviram k()rcu.
Jurica ex torcidas, bivsi clan njihove prve podgrupe, ima stranicu themladichi gdje je opisao dosta gostovanja i ljudi.. to meni na um padne na spomen njegovog imena a ne yt kanal 😃
Meni Maza,bezzzz