Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo četkicom!
Netreba ovo nama svakako 3/4 nacije nema 3 zuba u glavi. I ono što ima škrnjci. Ide pun autobus ljudi, više očiju nego zuba. Haha
naedite mi se mrkve
Dajete ljudima dojam da ne moraju prati zune ako jedu voce. Da se razumijemo sve sto sadzi secer i kiselinu je stetno za zube, cak i voce. Znaci jedini nacin da zastitite zube je pranjem.
Koji kaladont kupiti za osjetljiv jezik. Isao radio bris jezika i vadio krv sve uredu. Ali mi se zapali kada npr uzmem listerine.
@damir0201 … Ako ti smeta listerin, koristi slanu vodu. Isto je dobra za desne. Listerin se ne preporucuje koristiti vise od jednom sedmicno.
Trebaš doći do specijaliste Oralne medicine.
Treba li vam kredit? Ekspresni zajmovi su tu za vas da aplicirate i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni Kontaktirajte ih na sljedeće načine: Whatsapp: +13057093298 E-pošta: [email protected] WhatsApp: +13057093298 Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite
Samo pranje zuba, ništa drugo ne pomaže.
sko nije crvava nemojte jesti, štiti zube al uništava sve ostalo !