Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majku mu, ovi opisase citavu redovnu ishranu..
*ebo zimu ako nema suhovine nakoso.. hajde bjez
Gluposti. Natrijum je odličan za organizam, OSIM u slučaju kada ste deficitarni sa kalijem. Dakle, soliti treba, ali i unositi kalij. To vam doktori neće reći, jer neki ne znaju (ne uče na faksu) a drugim nije u interesu da budete zdravi.
No sikiriki. Fadil se odavno pobrinuo da većina nabrojanih namirnica ne bude na našim jelovnicima. Što ti je reći briga za zdravlje naroda.
bijeli luk svetinja
Moji su preci jeli kajmak iz mijeha sir suho meso janjetinu krtolu i zivili preko 80 .Ali bez stresa secera i gotove hrane .Cijeli dan vani tezak posao i nikad niko nije patio od pritiska
Stres mi je najgori ,jedem sta hocu kad nema stresa i pritisak mi je ok
Kruh diže tlak,kako mu se cijena diže.
Nije toliki problem u ishrani vec u fizickoj neaktivnosti. Zato danas sve vise debelih i sa time ide i visok pritisak.
Pa to je stvar regije, u Indiji tj. U vecini Azije sta ljudi jedu pa najduze zive. Mi tu hranu ne bi mogli jest npr jer je prezacinjena i sl.
Nakon Ikar konzervi nama ni cijankalij ne može ništa
znaci nista nejest
samo uranijuma i sve će biti ok
...Ma koje istraživanje naša raja se ubi, ćevapima, mesom, roštiljima i opet živimo prosječno kao i svi ostali, stvar metabolizma.