Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potrosi sto manje a proizvedi sto vise...tako nastaje otrov
mislis sa okusom putera a putera nije vidjelo. to je zadnje smece, sve industrijsko ne samo ovo...
Hajde ne pljujte po keksu samo jer je tudji a nije "nas". Dobar je, ukusan je, a nezdrav kao i bilo koji nas keks. Nista nije zdraviji Jadro ili neki od drugih keksa koji se prodaju kod nas. Pravimo ih od sto jeftinijih sastojaka da bi mogli biti pristupacni a narodu daj naguraj secera unutra i svi sretni!
Pojavio se niotkud, odjednom hit, reklame, udarne police, članci na klixu... A nas Tops ko jebe a?
Sve je to isto smeće. Isto sranje drugo pakovanje.
Dok nisam probao sva ova razna američka sranja i smeća nisam shvatio koliko su mnogo naši bh ali i ex yu proizvodi kvalitetni.
Krcat secerom - zato ga i vole pretili jenkiji...
Zato u domaćem Tops sve pršti od vitamina, prehranbenih vlakana i antioksidanata.
Tamam kremasto i spermasto za nosioce evropske vrijednosti i kulture jer ništa drugo ne ulazi u njihova evropska usta.... Još ako malo bazdi na dupe :>