Štetni za zdravlje
41
Kako ukloniti pesticide iz hrane
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato toliko rak debelog; leukemija itd itd
u Visicima Capljini u staklenik bace 2-3 bombe nakon sto se zasadi paprika ili neko drugo povrce/voce; tri dana dragi moji niko ne ulazi, sve zatvoreno a 4 dan vi se " dusite paprikama salatom krastavcima , jagodama itd uzdisuci kako je"ukusno"... TOLIKO!!
KAKO UKLONITI PESTICIDE IZ HRANE (ANTI- MONSANTO) 1. Posadite voce i povrce 2. Pustite da naraste bez pesticida. 3. Uberite voce i povrce 4. Pojedite voce i povrce PAZNJA: OVAJ RECEPT UZGAJANJA JE ZA ZDRAVLJE I NIJE ZA PROFIT. POSTOJI MOGUCNOST DA SE OSOBA. BAVECI SE OVAKVIM UZGOJEM HRANE, NE OBOGATI.
u idealnom svijetu, ne bi bilo tih yebenih pesticida... niti uništavanje prirode....niti ratova... niti ubijanja ljudi i životinja.... niti gladi. kako smo postali tako naopaki kakvi jesmo?
Ma brate ne jedem nista, na infuziji sam :D
ocisti iglu!
Lakse tufahije napraviti
Želim da postanem meta human i zato jedem puno pesticida da mogu mutirati.
Za ovi eksperiment nam nije potreban luk, stoga cemo ga da bachimo.
ahahahaahahahahaahahahahaahahahahahahahha
Ogulin Culibrk...........a djetic spava
PRIKAŽI ODGOVORE (1)