Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u biti ubiju krompir namrtvo...
Glupa vijest, bojim se da je i ovo političko revanširanje onom crnogorcu Radončiću jer je njegova licenca Mc-donalds u Sarajevu. Samo da ste našli neki dokaz barem, nego 'nabulozu' nekog otpuštenog bijesnog radnika koji je sve ovo plastificiro kao da je neko ovca da povjeruje. Pomfrit ko pomfrit.
Šta se onda 'plastike' benzina i silikona pojede u svijetu, više nego krompira?? Doduše benzin je pojeftinio!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
uglavnom nepismen narod jede u MCD i mlada ekipa koja svejedno nema mozga ni iskustva da shvati da jedu otrove i vnago i da već udaraju temelj tumoru i gojaznosti...pa čak i sterilnosti. Popije se usput i coca-cola taj čudesni otrovni GMO šečerni napitak koji bi i wc šolju očistio...a svako meso izjeo Reklama je čudo ! Ispran je mozak 50% stanovništva...posebno u BiH gdje se antibiotik jede ko smoki a antidepresivi poput kikirikija. Največi problem u BiH je korupcija a odmah iza njega je nepismenost ! BiH prednjači po korupciji i nepismenosti, a saberi ova dva i dobiješ sirotinju izgubljenu u prostoru i vremenu bez mogućnosti progresa ! Krompirići se peku dva puta, a kako bi finalni produkt bio onakav kakav se servira u McDonald'sovim restoranima koristi se dimethylpolysiloxane, vrsta silikona, kao i hemikalija tertiary butylhydroquinone kojoj je baza benzin. Iz McDonald'sa tvrde da su oba sastojka sigurna za ljudsku upotrebu i koriste se kao konzervans. hehehe
Bitno je nek' makar neko u nas ima racio. Sad' ostali mogu mirno da spavaju. Znaš šta, i dijamantu i ugljenu je baza "ugljik" iliti karbon, pa se nisu u putu sreli po kvaliteti, namjeni i vrijednosti ;)
Osim nepismenosti i korupcije, ja bih dodao i "neukost" ili još gore, površno znanje. Prepoznaješ li kod sebe nešto od toga ;-)
Mc Donalds ne može u Bosni proći vala jer smo mi naučili na pite,ćevape,maslenice ,daj svega ono.Ne možemo se mi zadovoljit njihovim plastičnim hamburgerom.Al' opet odem ponekad i tamo jesti,čisto da mi ishrana nije melanholična ahhahahaha
u biti živo smeće
Debelo nasjećeš krompir, po krompiru staviš kajmak i udrii!
"McDonald'sovim restoranima koristi se dimethylpolysiloxane, vrsta silikona, kao i hemikalija tertiary butylhydroquinone kojoj je baza benzin. Iz McDonald'sa tvrde da su oba sastojka sigurna za ljudsku upotrebu i koriste se kao konzervans. " a evo i drugog misljenja.. McD´s je sam od sebe smece.. http://www.focus.de/gesundheit/videos/hinter-den-kulissen-das-steckt-wirklich-in-den-pommes-von-mcdonald-s_id_4420294.html
Smece
A ovi "poboljšivači okusa i boje" su zapravo "uništavači" nervnog sistema prvenstveno, pa onda svega ostalog... Lijepi moji prženi krompirići s maslinovim uljem iz rerne... McDonald's, neka, hvala.
Ovo sa ispucavanjem krompira mi je najjače
@Racio the Third ".. Največi problem u BiH je korupcija a odmah iza njega je nepismenost !.." - apsolutno se slažem!
Naravno da ne znam...ipak ja to nisam studirala ;)
Jednom sam sanjao budućnost, i tako sjedim i jedem neku plavu kobasicu i na njoj piše Caterpillar, bez okusa i mirisa ali od gume, ono samo da nije stomak prazan...
Ma nema mcdonalds je zakon haha: http://hrkljus.com/humor/novo-iz-mcdonaldsa/
pa imamo mi hemijsku nomenklaturu i na nasem jeziku kakve su ovo anglikovane sprdacine
Pa od krompira :D
stavljaju raznorazna govna da budemo iskreni, posebno mi ovdje upada u oči dekstroza koja je kaloričnija od običnog šećera! Ali opet ne može se kriviti druge za pretilost, svaki čovjek koji ima mjeru neovisno što jeo neće se udebljati.
a eto u Bosni sve štrklje kao? jelo je jelo, jeo ti pomfrit ili burek, ako pretjeraš udebljati ćeš se.
može ona jesti pomfrit i zalijevati colom, ali ako ne pređe 2000 kalorija dnevno neće se udebljati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
što više kemikalija meni draže, posebno volim proizvode s aspartamom, to mi je omiljeni sastojak;D
Gora je argeta jare..zele otrov;)