Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji su sa meso ispod saca
Fodil Novalic vam to nebi ni pogledo...on jede palacinke onim zvaljama samo sa hobotnicom i morskim plodovima
Savršena palačinka je najbliža onoj iz djetinjstva, kad su ih nama pravili... Ja sam probao 10ak recepata sa "maštom i kreativnosti" i opet sam se vratio na ove moje najjednostavnije, sa vodom da bolje zagore :)
@pascal gdje nabaviti gusanu tavu?
Pitam u radnji gdje vam stoje masta i kreativnost,zena me gleda kao da sam lud!
jestel me i vi izbrisali sa portala
sestra mi pravila palačinke sa filom od šipka domaće izrade, završio sam u bolnici ispostavilo se da sam alergićan na šipak
Dobar je bar meni ovaj zagorski fil za odprilike desetak palacinki -po 5 supenih kasika pekmeza od sljiva,kisele pavlake i mljevenih oraha.Samo se sve izmjesa i filuje.To je jedino sto ja znam da napravim osim kajgane:)
Gdje ima da se kupi i jeste li uveli akcize i na to?
Bake to pravi sa TOPS-om sirotiljo
Morat ću zalijepiti ovu kameru, vi ko da vidite sta ja radim 😛
Ovakve gluposti su vam vazna vijest, zalosno a da je danas poginuo dečko iz zenice na gradjevini u njemačkoj će te napisati slijedeće sedmice, zalosno!!!!
Objavljeno oko 11 sati prije ove tvoje opaske. Glup si k'o tuč.
Jedan s przenim jajima I sudzukom pa jedan s dzemom od jagoda 😋
sta ovo nema Memeledzije, boze nahajr
Kako napraviti savršene palačinke: U smjesu dodajte malo kurca i palca
Fodil Novalic vam to nebi ni pogledo...on jede palacinke onim zvaljama samo sa hobotnicom i morskim plodovima
To je nazalost kod nas mnogih nemoguca misijaMi da to posjedujemo prvo bi izabrali takve politicare da nam obezbijedeuslove dostojne covjeka a ne tucmalje koji nas zavadzaju zbog licnog sicara.Tako je i sa palacinkama