Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce na sve to vodit racuna.Milion neki stvari.Na kraju ti se i ne kupuje
Ako se otrujete, znači da nije dobro..
Ili jednostavno ako nemate prilike da sami uzgajate ili para da kupujete od nekog domaćina, ne zamarajte se pregledima, nego kupite ono što možete ili ne jedite meso
savjet: ukoliko je meso zelene boje ili smrdi, a ako još uz to lazaju crvi po njemu, vrlo vjerovatno je da je to meso pokvareno. osim u slučaju ako ti susretljivi trgovac kaže da nije- onda nije!
Lako poznati, jednom raspakovao a ono isti gepard sa tufnama i tukne 😱od tada ne kipujem u trznom centru samo kod ponatog mesara pa nek je skuplje za marku.
vidi se po boji,a najvise po mirisu,kad je svjeze neutralan je miris,,cim malo tukne ne kupuj
Svjeze moze bit samo iz vlastitog uzgoja.
Šta imam prepoznavat znam da nije