Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Tajna je u sjemenkama ćurokota" zamisli tajne... ko bi reko da čurkot ide :))
@DonDiiego nije, nego ti jebbu ženski rod i obrišu čunu od hidžab
@DonDiiego evo ti jos jedna od mene...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
najbolja pekara u Tuzli, glup klix, nije lepinja nego lepina
@kolac Napisala sam onaj post zato jer je nick BM1 rekao da je primitivizam jesti pred postacem. Ja se nemam od koga kriti. Prvo jer nemam postaca u svom okruzenju a drugo mislila sam na javne objekte. Treba meni bit neugodno poit kafu negdje jer ce me vidjet neki postac? Daj ba... Dobro je nick ja samo kazem rekao da je dosta vise tog dodvoravanja! Meni moja vjera ne zabranjuje alkohol i imam pravo kad hocu i gdje hocu popit casu vina. Od koga ja da bjezim i kome da se pravdam? Nek posti ko hoce briga me,pustite i mene na miru ako se zelim rashladit pivom na vrucini. Jel sad jasnije?
Koga iskreno briga sta radis? Mozda mislis da si previse bitna, ali vjeruj mi da nisi (kao i ostali). Radi sta hoces i sta ti je volja, a budale ce uvijek naci povod za komentar i "osudu".
Neke zenicke pekare lepinu uvaljaju u kukuruz krupno mljeven pa zube polomis.
BW1 Zasto neko ne bi pio alkohol za vrijeme Ramazana??? Fakat mi to nije jasno!!! Ako neko posti,posti vala samo SEBI. Zasto ja ili bilo ko drugi ne bi jeli,pili ili bilo sta drugo radili sro postaci ne mogu. Jel bi neko trebao ic na polnocku sa mnom? Nit' mi je Ramazan nit' zivim u Emiratima pa da se nedaj boze bojim. Zivim svoj zivot kao i svaki drugi mjesec. Ko posti postujem. Dva puta sam bila u Turskoj za vrijeme posta,i? Kao da nekog briga sto ja cvrljam koktel. Dajte pustite druge da zive a vodite o sebi brigu. I tacno,mnogi od BiH zele napraviti dzamahiriju. Al nece im uspjet!
@Mala Miccy Sve potpisujem a da neko hoće džamahiriju,to nešto ne vjerujem,uglavnom od toga nema ništa, manji BH entitet se pretvara u pravoslavnu džamahiriju,može biti i kršćanska džamahirija. Uglavnom i jedni i drugi nam se mogu cite naduvati. Poštujem svako vjerko ubjeđenje i učenje,ali to je priatnost,Bosna i Hercegovina je sekularna država i takva će i ostati.
Tvoj život tvoja stvar..ali blago kuci koju ti zaobiđeš !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Somuni, somuni, somuni nisu lepinje.
@atheos Hvala ti atheos , tako je.
@SelamIzPodrinja Pogaca je nesto drugo nije tanka kao somun, slicno se pravi hljbu, ali se stavlja soda bikarbona, a umjesto vode zakuha se sa mineralnom, bolja je, a moze se odati i malo ajrana.
Nema boljih lepina
18 sati postim ja idol mi je alija zdravlje mi se urušava u glavi mi pustinja nervozna je mahala
ne mogu ovih šibicara, odmah nesto sarajevski somun, sarajevsko ovo-ono, tako je tradicionalan da ga danas 90 % prave braća albanci od edina pa nadalje, vece ste vi komunjare nego tuzlaci, gledam jucer puni kafici i to ne turisti, vec šibicara
@nezircedalkanov ja odoh sad na pivu
@BW1 kad neko proziva i izaziva, imam i ja pravo da kažem svoje, šta njega boli ko šta radi. Na kraju krajeva nije ovo džamahirija, koliko god neko želi da bude
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Lepinja u Tuzli Lepina u Lapina Pogaca Samun u Sarajevu ima i onih novo-pecenih sarajlija sto zovu sOmun Volim sto postoji razlikosti u BiH
@pascal Odakle ti je cukun dedo, ili pra pra nana?
@pascal upravo
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Kad bistričke zamirišu, nema boljih... 😁😄😍
Još Aišine iz Bakarevićeve
@ZauvijekTvoj daa daa i te su mmmmm :D
Ruznije pekare a boljih proizvoda nikad niste vidjeli na jednom mjestu :D
a čistoća i higijena na nivou....
mirisu svi gradovi Bosne
Na slici broj 9. se vidi kako radnica svojom rukom dira lepine, a na slici 10. se vidi kako predaje lepine kupcu, sto znaci da i novcanice koje su izuzetno prljave dira, dok u pekari Kabil uvijek ima rukavice.
kad si zadnji put oprao ruke kad si izasao iz WC-a, pogledaj sebe, popravi sebe pa onda drugom pricaj sta bi trebalo.
@debuger2 kad si zadnji put oprao ruke kad si izasao iz WC-a, pogledaj sebe, popravi sebe pa onda drugom pricaj sta bi trebalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najveci problem je sto su nam stranke ukrale vjeru , sad ce poceti oni stranacki iftari predizborni gdje hoce odredjeni politicari da se pokazu kao veliki vjernici al njihovo ponasanje odaje sasvim nesto drugo
@wols sad će ih bekto pod šatore, za Zukićevu glavu posebnih dimenzija samo za njega
imaju još jedan dodatni naziv, korporativni poslovni iftari za firme i njihove partnere - tako mnogi hoteli prodaju...