Pun, citrusni okus
25

Juicy Narandža Nektar: Evo zašto je prvi izbor potrošača u Bosni i Hercegovini

Juicy Narandža Nektar
Juicy Narandža Nektar
Nezamjenjivi sok koji je osvojio srca potrošača u BiH Juicy Narandža Nektar proizveden je od koncentrisanog soka narandži iz najboljih voćnjaka. Minimalni udio voća u ovom soku je 50%, a punoća citrusnog okusa jedan od razloga zašto je upravo on najprodavaniji sok u kategoriji negaziranih sokova u BiH.

Istraživanje agencije NielsenIQ provedeno je u Bosni i Hercegovini u periodu od februara 2022. do januara 2023. i prema podacima iz panela trgovine, Juicy Nektar Narandža je vodeći proizvod u vrijednosnoj prodaji u kategoriji negaziranih sokova (Segment Fruit Nectars).

Rezultat je to dugogodišnjeg ulaganja u kvalitetu te strast prema proizvodnji vrhunskih voćnih sokova i odabir narandži iz najkvalitetnijih voćnjaka.

Juicy Narandža Nektar
Juicy Narandža Nektar

Juicy Narandža Nektar donosi esenciju voća, bogatu vitaminima i antioksidansima. Osvježavajući karakter ovog soka jedan je od razloga zašto se nalazi na stolovima većine domaćinstava u Bosni i Hercegovini.

"Ponosni smo na ovo priznanje, ali više od toga zahvalni našim vjernim potrošačima u Bosni i Hercegovini na njihovom trajnom povjerenju i podršci. Nastavit ćemo se truditi da održimo to povjerenje i uvijek nudimo najbolje iz voća", rekao je Boris Marijanović, Direktor Stanić Beverages Kreševo.