Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mosa wap i ne boj se...
Ajvar je srpski proizvod, ne treba tamo neki livehacker da govori o guljenju paprika 🧐
a s obzirom da ste vi srbi turski proizvod,znači i ajvar je turski ;)))))....e čuj ajvar srpski ....
Ja koristim aceton za guljenje kore paprike...
eto neka nam Lifehacker (???) daje savjete kako se guli paprika
bez ovoga trika zivot bi vam bio odvratan
ovo ko ne zna nikad nije peko paprike
Čuj klixa evroprjca "ili namaz od paprike" ne zove to niko tako...
Clanak bas koristan?
@gooUser1599047640 Ko da ti ikad praviš ajvar
Onako. Ovo ce pomoci ako su paprike relativno svjeze, ali ako su stare...