Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zar nisu zabranjene??? to je trenutna moda dosla sa arapima, proci ce pa cemo opet ispijati onu nasu kafu i pusiti cigare ko normalan svijet.
Ova mala u roza haljini je beton dobra, a ovaj derpe pored nje zagrlio dva frajera. :)
Ovde se svi furaju na nargilu
Najbolja nargila, najbolji konobari i najbolje gazde, ne znam samo gdje su ovi svi silni znalci nargila pušili prije pa sad se oni nalaze, daire davno propale, libris tu i tamo, mahala ne hvala, kulturni ljudi, nema problema, sve naj.
reci im Karadza :D
ma Dulaf na prvom mjestu.... u Damasku je shisha qurac obicni.... jedino sto im valja je onaj sok od Maline :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo mjesto ali šiša nije bas cemu, za razliku od Daira, Mahale, Cejfa, Larse .. :)
GLEDAJ IH..SVI NA ZASLUZENOM ODMORU, IMALI NAPORNE SEDMICE PO 60 I VISE SATI... KO LI CE OVU DRZAVU DIGNUT NA NOGE AKO CE SVI SJEDIT!?
Konobari katastrofa, sisha srednja zalost ;) ... Ima puno boljjih nargila nego kod njih Libris, Dibek, Daire ... Damask smijesan ;)
nemas ti pojma, ubjedljivo najbolja nargila u gradu
Dibek? Propao prije 10 godina, nargile karina, da nema maloljetnika ne bi ni radili. U librisu nargila dobra prvih 15 minuta, nakon toga samo okus zara osjetis. Daire zadnji put dobili nove nargile 1995. Iz crijeva izvuces vise prljavstine nego iz naninih opanaka nakon dana provedenog u basti. Trenutno vrijedni spomena su Damask i novootvoreni Dulaf, sve nove i kvalitetne nargile, redovno se ciste sto je najvaznije, a i usluga za svaku pohvalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)