Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogotovo kad promocija ide preko osiguravajućih kuća koje su veći lopovi i ublehe čak i od bankara.
e odlicno, sad cu se osigurati u Merkuru.... A-haaaaaaaaa
Meni lično se ne sviđa kako on kuha. Hrana mu je premasna. Govorim iz ličnog iskustva jer ja lično kuham svojoj porodici već punih 20 godina. Nikad im ne bih na sto servirala ono što on kuha.
Ne znam za masnoće, ali kad god sam ga gledao frajer trpa čili papričice u bilo koju vrstu jela. Ljuto ne ide uz svako hranu, ali eto on je "ekspert" pa zna da ide.
@covjek je zaradio para i popularnost na imidzu a ne na kvalitetu.. krenuo iz zezancije kuhati za prijatelje, poslije razvio biznis..karizma, sta je vec!
Gordon Ramsay kralj za ovog
To je kao da porediš Trumpa i Kima. Gordon je kuhar skroz druge vrste - orijentisan na ekskluzivne restorane i na elitne kuhinje. Jamie je više TV kuhar i u svojim emisijama dosta eksperimentiše - čak je i upitno da li je njegova hrana zaista ukusna.
Njegovi recepti su sve samo ne brzi i puni nepristupačnih sastojaka.