Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirotan , morao uloziti svojih 14,5 miliona u svoj biznis da ne zatvori lanac restorana. Po ovome tekstu ispade da nema od cega zivjeti. Neka dodje kod nas u BiH i vidi kako se zivi sa 800 KM ako ih i zaradis .
@serator seres?
@serator E jesi smotan ako ne mozes zbaiti 8 banki ! hahahahahhah
Ne konta ovaj novinar da su Jamie's Italian u Britaniji.
Neki dan naletim na video kako Jamie Oliver maloj djeci pokazuje kako se prave McNuggets (sa ciljem da im dokaze da je nezdravo) i nakon svega pita djecu hoce li ponovo to jesti, a oni u glas govore da hoce
PewDiePie 😎
Da si otvorio ovdje uzeo bi 29mil kredita a ni kvake od restorana nebi vidio
nisam znao da je david duchovny promjenio ime u jamie oliver!
Ja se divim ovom liku. Kako je od tako rizicne profesije podigao carstvo. Svaki biznis nosi svoje rizike a pruzanje usluga koje su tako specificne bez da mozes licno sve da nadzires je stvarno umjetnost menadzmenta. Kod nas kad udjes u pitaru burek nije isti kad je gazda tu i kad ga nejma. Odma radnici fuseraju do koske.
Pa, gdje ces sa Talijanima, hadume glupi? Naravno da si na gubiku, cijela Italija je gubitak.
Pa da, nama je cudno sto ljudi odvajaju firmine i svoje licne pare. Ovdje kad je jedna kasa, obicno firmina, zahvata se koliko se hoce radi licnih prohtjeva! Sve sto je normalno, nama je cudno!
ma ne, ulozit ce moje pare
izgubio 100 milja eura? pa ako imaš 100 milja onda to trošiš i uzivas do kraja zivota, a ne ulažeš, osim ako trošiš 2 milje godišnje....
Lanac restorana se zove Jamie's Italian al to ne znači da su u Italiji.
Kada covjek radi ono sto voli a uz to se trudi, rezultati svima budu vidljivi