Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idealni su kad ih peces s janjetinom ili prasetinom. Prvo ih peces sat vremena poklopljene s mesom da upiju sav saft i onda ih otklopis jos po sata, sat da se uhvate. Budu jaci od mesa
...ma sve dijete kazu: "Izbaci hljeb...krompir..."
Sad govoriti o krompiru u ovom teškom vremenu kad je cijena dostigla 3 KM je suvišno,a gdje si bio kad je 1kg koštao 0,50KM pa da o ovome pričamo.