Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja spucam kilo bez bismile
useres se ko bik na koridii
Nema tu koliko smijes...Smijem sve dok me komsija Mirso ne pocne gadzati lopatom
dosli smo do toga da sada i voce ne valja jesti
Pitamo kliksove strućnjake, po mogućnosti jevropske provinijencije: Koliko kite treba dnevno olblizati da bi se evropejci osjećali ko pravi evropejci a ne balkanska stoka?
Tih 60 grama vitamina C nalazi se u tačno 10 kilograma jagoda.
Jagode izbjegavajte jer su pune pesticida. Tresnje su voce koje nema potrebu za prskanjem, jedite dok se ne userete, moja preporuka.
Ma vise ne serite. Jagode jedemo jedan mjesec u godini, i jos da pazimo. Ma ima da se saserem od jagoda , a ti svoju analizu zabi znaš gdje
Doktor hirurg mi pricao da mu je dosla sa bolovima u stomaku djevojka, kaze jela tresnje al sa kospama, nije smjela bacati sa drveta da otac ne vidi. Sve se zabetoniralo. Dali joj nesto da je otvori pa kada je pocela pucati svi zalegli.
@Idol rokalo po staklenim ormarima u ordnaciji. Jadnica, da je vidi babo!
Najbolje su iz doline Neretve, pogotovo nizvodno od mostarskog kolektora pa sve do Jadrana! 😒
Moj komsija prije godinu dana pao sa tresnje i nedavno umro kao mlad covjek. Iako ovo nema direktne veze, hodza iz naseg dzemata je siguran da je to povezano. Bilo kako bilo, cuvajte se kad se verete po tresnjama.
Znate li vi ikada staviti ko i šta je izvor informacije... Ovi članci ispadnu k’o mahalske priče...
U Hercegovini Bogu hvala svega od voca ima :)
Tahko je Klixe,voće je hopasno :-)
ja jedem dok se ne userem!
Moja porodica ima i jagode i tresnje. Jedes koliko ti volja. Nikad nikome nista nije bilo, osim onih koji jedu tresnje sa kospama...
Čuj u šaku jagoda...minimalno pola kg...800gr optimalno šećer+mileram i sve to smiksati iza 23 sata...spavam ko bebač 😂
Mogu jest dnevno onoliko koliko imam para jedino mi ostaje da dignem kredit