Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekam da odobri Islamska Zajednica da me koji bradonja ne prebije u Bingu
@munjaaa na tebe sam mislio obrisase ti komentar i neka su
"Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Najblagoslovljenija je ona zena koju je najlakse opskrbiti." (Ahmed) "Zeni koja zatrazi od svog muza razvod braka, bice uskraceni dzennetski mirisi." (Ahmed, Ebu Davud) "Zena koja umre, a njezin muz ne bude zadovoljan s njom, uci nece u Dzennet." (Tirmizi)
Produženu, bez mlijeka :D
Ovo je interesantna vijest,ovo može biti korisno piće za ljude koji pokušavaju liječiti se od alkoholizma.
Konobarica: Izvolite? Gost: Jack Daniels! Konobarica: Drago mi je, ja sam Fata iz Vukovija
Cista hemija. Neka hvala.
like "pornic na radiju"
Eh pitao sam šta bi to još na ovom dunjaluku moglo falit islamskoj zajednici, kad ne lezi vraži : ova kafa ! Pitali Reisa kakva je to okusa BEZALKOHOLNA PIVA, smijel se piti, jel haram i to ! MA ista ko sarajevska ! kaže reis.
Morel jedan viski s okusom bezalkoholne kahve?!
Sad ce alkosi sto locu od zeninih racuna za struju ili od mamine platice da pricaju kako je ovo za picckice a ustvari oni su picckice jer su klosari!
a ti ne znas piti pa ti svako kriv mater ti jebbem
Emeritus Ceric bi poslije degustacije rekao::,,Ista Irish coffee''😂😂
Limit..... to ne znam ali cula sam da je poslije degustacije bezalkoholnog piva rekao... isto lasko😂😂
Reisovaca