Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ste vi napisali svake godine mjenjate misljenje ko Dodik 😂😂😂
znaći, zadnjih 20 godina čitam kako uvečer treba jesti jabuku, i pred spavanje... samo kad jednom objave članak sa naslovom "O2 ne biste trebali udisati jer Vaš organizam može da oksidira"
Dakle prije posla jabuku pa da te na poslu natjera na šolju :D.
Obavezno 2 dl vode poslije jabuke, neko, sto bi reko rahmetli Sinan; na ex .. :D
kOJE GLUPOSTI...JEDEM JABUKE KAD MI SE JEDU...(by the way odavno jabuke ne mirišu ko nekad , a najčešće nemaju nikakav ukus, ili ukus sličan krompiru...)
ja ih izbjegavam i ujutro i navecer. imal kakav hamburger krmaci :/
E baš nije ujutro...
dobro, sve znamo. nemorate vise pisat clanke ojabukama jer sledeci clanak ce bit da su jabuke kancerogene tei treba izbegavati i bezat odnji ko djavo od kriza
Prema kojim studijama? Koje stručno ime stoji iza ovih preporuka? Ima li išta konkretno u ovom tekstu? Strašno je kako danas ko god hoće može davati preporuke i savjete, bez ikakve odgovornosti i verifikacije. Sve stručnjak do stručnjaka.
isto tako,sex je najbolji ujutru, podne i naveče
S obzirom koliko su prskane, najbolje ih je ne jesti.
Ja koliko znaDem a ko fol znaDem to je da bi se jabuka trebala zderat navecer a narandža ujutru .. bar nas tako uce reklame; sabahilde ide espreso i 0,2l 100% orange juice ... :D
'aj ne kaki. Navečer pojedem jabuku i ujutro sam ko grlica na laksativu... Mislim da je upitna legitimnost ovog članka
Do sad sam tukao voće navečer ali sad kako stvari stoje,moram promjeniti naviku.
NEVEROVATNO JEDNA JABUKA PRE SPAVANJA REŠAVA SVE PROBLEME
Popijem pet pivi i pojedem jabuku.... Ja jadnik sve dosad mislio da me piva naduva
jooj bukvalnog prevoda
a apple a day keeps doctor away hahahahah