Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva zdrava čokolada,višak vode=jeftinija proizvodnja a budale neka se lože
mozda kod vas u rs-u. zeljini cevapi i hodzaic.. ( a vjerovatno i ostali na carsiji) nemaju sekunde svinjskog mesa. samo to ne znate recept pa onda gurate u cevap ono sto ne treba.
u svakom mogucem prizvodu tipa ćevap, pljeskavica ili sudžukica MORA biti mali procenat svinjskog mesa jer ono sluzi da proizvod ima finalni oblik. dakle, sluzi kao vezivna materija. ko ne vjeruje neka nas posjeti na poljoprivrednom fakultetu i raspita se.
ej pusti cevap na miru, poklopi se i ne izlazi iz kuce do kraja zivota
jos malo pa ce biti furka jesti astronautsku hranu iz tuba..
Sto se stidis napisati da si Srbin??? Zar si toliko nisko pao da se prodajes ovdje pod nickom Siptar?? Izgleda da ste se poceli sami sebe stidit!:)))
E ovo ja zovem pravom vijescu!!! Zivjela nauka!
to tamo u vas..
ma nece bas vodeni ali su ti vec izmislili ovaj sadasnji suvoparni od janjeceg i juneceg mesa bez ikaka ukusa i slasti. u cevapu treba da bude bar 30% svinjskog mesa da to na nesto lici. ko je probao zna o cemu govorim.
uskoro ce i vodeni cevap izmisliti..