Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje biti pijan nego vehabija.
Ako cu s takvima kao sto si ti dzenet dijeliti, odoh onda vala u dzehenem! Bar je drustvo bolje.
Pivo bez alkohola je isto sto i kafa bez kofieina i zena bez
PUSTI NEK PIJU! ZNAJU ONI DA CE GLAVOM U WC SKOLJKU NA OVOM SVIJETU A NA BUDUCEM...Bog je milostiv ko milost trazi!
ajde ba vehabija u Teheran pa kukuleci,pusti ljude da uzivaju!!!!!!!!!!!!!!:)
daj zar ovoliko uputstvo treba za cuganje!!!:):):!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)ne volim pravila,hehehehe,lakse je mahmurati nego se ovoga pridrzavati!!!:)sretna nova godina!!!!:)
@tarli sljive, u pravu si ahbabu, samo bi da dodam, da kad nagnes onog jutarnjeg pivkana, zacepi nos, da ne osjetis miris, jer ako osjetis miris, gotovo je, odma te mucnina hvata. A kad je salijes, mores onda do zore pit, kakav mahmurluk, kakvi bakraci.
Vela havle, vela havle, par zar vako savjetujete nasu mladost, kako treba da se napijaju.. Svi cete u dzehenemu svrsi dao Alah dragi kafiri..
Bosančeros, ali danas\'\' niko nikog ne čeka više\'\' iionda haj za sofru
joj izmisljotina majko draga. Cuj jaka hrana UPIJA alkohol ahahahahaahaahahaha masna hrana samo usporava absorbiranje alkohola u krv. Ako ga masna hrana upija, sta onda bude s alkoholom kad organizam pocne da \"preradjuje\" tu masnu hranu? Joj svakavih nebuloza ces procitati ovdje, Tiiito dragi.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ako nisi mamuran, ko da nisi ni pio
KLIN SE KLINOM. BUBREG PIVOM!
najbolje je čim se probudite nastaviti piti,po mogućnosti pivu......jer klin se klinom izbija.....i al kad se zaglave ti klinovi....eh to je problem....ma tu lijeka nema,samo dor san i klopa!!!
I GORKO VINO ZA MOJU DUŠU NEK PIJU KRAJ OGNJIŠTA...I NEMOJ SJESTI S NJIMA, I NEMOJ PITI NIŠTA