Promo
127

Ispunite dušu ljepotom mjeseca ramazana u Malak Regency hotelu

Dočekali smo još jedan mjesec ramazan – mjesec posta, oprosta, milosti i posebnog blagoslova. Iskoristite predstojeće blagdane da obnovite ili još više učvrstite porodične, prijateljske i poslovne veze.

Malak Regency hotel pripremio je bogatu i raznovrsnu iftarsku ponudu u kojoj će uživati i najveći gurmani. Ukusne delicije, spoj bosanske tradicije i orijenta, s ljubavlju za Vas svaku noć priprema profesionalni tim kuhara. Svježe pripremljena hrana, raskošni okusi i umjetnost serviranja jela će Vas oduševiti. U ponudi Malak Regency hotela nalazi se Buffet Menu (švedski stol) sa izborom hladnih i toplih predjela, glavnih jela, priloga i ukusnih deserta. Ukoliko želite probati neki od specijaliteta restorana, u ponudi je i usluga Tanjir servis sa raznovrsnim izborom. Prateći potrebe gostiju kreiran je i dodatni bezglutenski menu.

Priuštite sebi i Vama dragim osobama iftar u prefinjenim ambijentima restorana Gourmet i Bistro u ovom hotelu od pet zvjezdica. Oba restorana udovoljit će svim Vašim zahtjevima bilo da se radi o individualnim, grupnim, porodičnim ili poslovnim okupljanjima. Prefinjenost restorana i ugodna atmosfera, uz neodoljiv pogled na planine Igman i Bjelašnicu, daju poseban doživljaj zbog kojih i nose epitet "The Place to Be". Iz restorana Gourmet pruža se otvorena terasa na kojoj ćete doživjeti istinske momente relaksacije sa pogledom na mirnu i zelenu oazu Ilidže uz zvukove žubora rijeke Željeznice.

Nakon iftara, druženje nastavite u bašti Caféa Orient uz divan ambijent i šoljicu kafe ili čaja neodoljivog okusa. Za sve sladokusce u Caféu Orient ćete pronaći pravo čokoladno carstvo svježe pripremljenih kolača, sladoleda i ostalih slatkih delicija. Ukoliko ste ljubitelji slatkiša i volite da probate nešto novo i neuobičajeno, preporučujemo turski specijalitet muhalebiju i arapske kolačiće ma’amoul punjene smjesom od hurmi koje se idealno kombinuju uz šoljicu marokanskog čaja. Priuštite sebi užitak kakav ćete pamtiti.

Na prvom spratu Malak Regency Hotela nalazi se mesdžid koji je na raspolaganju gostima, a obezbjedili smo i parking mjesta za Vaša vozila.

Rezervacije možete izvršiti putem telefona 033/777-200 i 061/217-652, ili putem e-mail adrese [email protected].

Malak Regency Hotel se nalazi u zelenoj oazi Ilidže, u ulici Hrasnička cesta bb, između Sarajevske škole za nauku i tehnologiju (SSST) i Internacionalnog Univerziteta Sarajevo (IUS), u neposrednoj blizini Velike aleje.