Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas mi ostalo 5 kila brasna od badema i tapioke, nisam znao sta cu s njim... kad ce ona doc kod mene malo da joj pokazem kako se ćetenija pravi?
Samo cekam na koku da snese ova 4 VELIKA organska jaja,hore kruzi od jutros oko nje,al mu ne da ni prismrditi sebi,kuja.
Banane, kokos i ostala sranja moraju biti organska jer ne mogu biti neorganska. Jednostavno zakon prirode.
Ma da, ne smiju biti od materijala koji nije organski, inace nece kolac biti dobar :')
u ovim mračnim vremenma imati ovakav članak je blago. hvala klikše. očekujem u idućem broju da neko napiše da ima recept za burek od tapioke, pa da ga se kolektivno razapne
Vako su naša nane isto
ovo je bjeli hljeb ustvari...skup, žara prava.
Neću!
Recept Kourney Kardashian? Anthony Bourdain se u grobu okrece...
Važno da je od Kardashian, sad će svi da navale, inače su oni izmislili zemaljsku kuglu
U mene mi hanuma jednom pravila nesto slicno, ali ista kombinacija: banana i cokoloda. Lijepo spremila i meni se pravo svidi, i sâm pojedem vise od pola. Ljudi moji, ja nisam mog'o, da prostite, srati 3 dana. Po čitav dan gasovi. Stoga, ovu kombinaciju izbjegavajte, barem u većim količinama.
procito neni recept zena mal udar nije dobila
Neka hvala, ja ću šolju domaćeg mlijeka s kajmakom i krišku s domaćim pekmezom od šljiva.
Gdje ću naći brašno od tapioke?
Ne hvala, Kourtney je dobra za neke stvari, ali za pravljenje kruha pa i nije!!!
Ne kaze Kurtna kolko treba mijeshat?