Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno da nije preporucljivo, najedu se prase pa udare po pivama ne ide to.
Zar vegani rade BILO šta osim što pasu maslačak i soju??
Kažu da ss sprema masovno samoubistvo vegeterijanaca i vegana zbog toga što su se ne znajući OGRIJEŠILI o pravila ponašanja. Očekuje se da će se zemni ostaci ovih stvorova koristiti u proizvodnji VEGETA piva za sladokusce s ukusom i vočnih sokova pod nazivom VEGA VEGA VEGANA....
E ako vegetarijanci ili vegani oskudijevaju vitaminima i mineralima, kako li tek ostali prezivljavaju.. Jedini problem je nadomjestiti proteine, prema tome, ne lupetaj kad ne znas.
uf vec sam se prepao da nema tragova svinjetine u njemu
inace svako pivo crpi vitamine i minerale kojima vegeterijanci i vegani svakako oskudjevaju.
Imam extra A u PINTu :) sve je to od pive :P
...koliko li u prosječnom mozgu ima tragova pameti...
a to se pivo tako pije u regionu, da hvala što ste nas obavjestili...
Jedino pivo ciji gas ide prema dnu PAINTa :) A najbolji GUINNESS dolazi iz Nigerije !