Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači meso, suho meso, janjetina, baklava, meso ispod sača, kožica od janjetine, hurmašica, ćevapi, zaporak, eto 😂
savrseno :)
@ogledalce moraš presječ sa slatkim inače ode holesterol 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobri kuhari poput nogometaša postali tražena roba, tansferi, mediji itd. Zanimanje kuhara vrlo traženo i cijenjeno u Hrvatskoj, iskusan kuhar ne radi ispod 1.000 eura mjesečno
Definitivno najisplativije zanimanje (a da ne zahtijeva fakultet), kako ovdje tako i vani!
@Arra pa nije baš tako, u Hrvatskoj je naugledniji fakultet u Opatiji smjer kuharstvo
Ne gumo da ozbiljno uzmem savjet nekoga ko izgleda puno fizicki losije od mene...
Bear
Svi kuhari su srpski, samo je Gretić postao hrvatski za večeru
pa da izgledamo kao ti?!
Sandzak moj, Sandzak moj na Bosnu mi mirise sve ovde isto ko da sam kod kuce
Vidi se iz prilozenog
Na zapadu svi kuhari teški narkomani ili alkosi ili oboje, ne znam za ovog.
Cuj najbolji cevapi na Bascarsiji, hahaha Nekad bilo
cuj na sta lici...eh kao da ti vidis kuhara u restoranu kad tebi spremi hranu ili rostiljdziju kad ti sprema cevape...ne vidis jer si gladan,a kad si gladan nisi svoj. tako da su njegove kile i izgled nebitni,on osta dobar kuhar.
Vidi te jadan na sta licis kome ti kuhas...
moji se navadili mrkvu u Boga oca stavljat, kažu dobra za vid, em u supe, em u grah, u salate, u variva, u pite, hebem ti mrkvu više za zivota je probat neću
...dodao bih jos i serite kad vam se sere 👍
Trebate gledati Sarajevo Sloboda, ovakvu nepravdu i stimanje utakmice u korist Sarajeva ne bi vidjeli ni u seoskim ligama.
Brao.... misao dana
JEDITE KAD STE GLADNI I JEDITE STO JE UKUSNO samo ste trebali jos dodati ne ograniceno do iznemoglosti i eto od stomaka za nekolika mjeseca protocnog bojlera kao sto je u doticnog gospodina.