Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imenica 'Armeni' i pridjev 'jermenski' u istoj rečenici. 😜
Cuj odakle, pa iz tepsije
Sve ok za baklavu,ali dajte naucite pravopis,klikeri iz klixa!U susret se pise rastavljeno a ne zajedno...pamerolozi
Ne mogu je smisliti, ni nju, ni hurmašice, ni halve...
Samo 3 kuhinje postoje,Talijanska,Japanska i cino-indiska,ostalo su varijacije na temu. Baklava dobra,beton.
Probao sam kojekakve slatkarije, svjetske, nase: njem. bozicne 'Stollen', Mohnkuchen, Black Forest ili Tiramisu Cheesecake. Dvopek, halvu, slatke pite, baklavu 'vako i 'nako. Davno, dijete predskolskog uzrasta, bio sam s roditeljima u posjeti nekim selima u Podrinju. Sretosmo na putu stariju bosansku nanu, tu prica, 'heglenek'. Na polasku, izvadi nana iz kaputa i gurnu mi u ruku - gurabiju; umotana u novinski papir, masnoca probila omot. Topi se u ustima. Neponovljivo. Nezaboravno.
U današnjoj baklavi sve više šećera...
kad bi Bosnju pitao on bi rekao da je Bosanska kao kebap burek pita dolma japrak sarma sogan...hvala braci turcima sto su nam obogatili kuhinju i jela naša
Otrpismo još jedan mjesec munafikluka i zelenog terora. Ja sam danas oštro - glavuša, klempa, rakija, a tako ću i nastaviti. Baklava kad mi padne šećer, ali inače masno i mrsno meso i sveta rakija. 🥃
Samo se ti hvali dok ti ne dodjs sudnji dan pa pred Boga pa onda u pakao pa ces onda plakati sto si se smijao Bogu i bozijim ljudima.
Kad moja nane napravi baklavu, a ona taman slatka, pa je onda list,po list i tako par komada sa slašću..
Koga boli patka
Nemojte prećerat sutra
imenica "Armeni" i pridjev "jermenski" u istoj rečenici 😜
Dovoljno je reći samo BAKLAVA 👍👍
Ja je volim al' je ne znam napraviti, kome idem za Bajram moram prvo provjeriti da li je baklava na trpezi 😅😅😅😅