Gastro
0

Hepok praznična ponuda: Kupite vrhunsko vino i osvojite poklon

Hepok Mostar će 2015. godinu pamtiti po brojnim uspjesima i novinama, a jedna od njih je i pet novih proizvoda iz kategorije vrhunskih vina na bh. tržištu.

"Uzgajamo ukupno 12 sorti vinove loze, a pored autohtonih sorti Žilavke i Blatine, po kojima smo prepoznatljivi, krajem mjeseca novembra na tržište smo plasirali pet novih proizvoda iz kategorije vrhunskih vina. Novu porodicu Hepokovih vina čine Traminac, Tamjanika, Chardonnay, Cabernet Sauvignon i Merlot. Sva vina su iz berbe 2014. godine, a ranije smo na tržište plasirali i vrhunsko vino Muscat Ottonel iste godine berbe. Bosanskohercegovačke vinograde oplemenili smo sa novim sortama vinove loze kao što su Traminac i Tamjanika koje nikada prije nisu sađene u Bosni i Hercegovini", kazao je Sinan Merzić direktor Hepok Mostar.

Povodom nastupajućih novogodišnjih praznika iz kompanije Hepok su saopštili da za vjerne kupce spremaju i specijalna iznenađenja.

"Decembar je poznat kao mjesec darivanja, stoga smo odlučili svim našim kupcima uz vrhunski proizvod, naša vina, pokloniti i vrhunski poklon. U toku mjeseca decembra u svim većim marketima u BiH, kupci će imati priliku kupiti promotivno pakovanje vrhunskog vina Hepok uz Milku od 300 grama na poklon. Vjerujemo da ćemo ovim poklonom upotpuniti prazničnu čaroliju i sve kupce obradovati ovim jedinstvenim poklonom", saopštili su iz uprave Hepoka.

Vinarija Hepok i na ovaj način nastavlja svoju vrhunsku vinsku priču i opravdava svoju lidersku poziciju u bh. vinogradarstvu.