Obrok sa 1.500 kalorija
0
Hamburger od kojeg zastaje srce
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cista da je ova gadost od hamburgera pravi hit u Americi..:((((... izazvao jeste interesovanje, ali u negativnom smislu!! I nisu ga bez razloga nazvali \" heart attack burger\"..mislim da je time sve receno.
Ja umjesto hamburgera pomislio cedina glava, vidim nesto isplazilo jezik pa mi se ruga... vlah otego papke, a nije, hamburger je. E reko hebbga sad. Nemos uvijek sretan biti
Ovo će bošnje jesti kad se otvori restoran u sarajevu. prijatno
Ja sam cuo da je sad u Banja Luci glavni specijalitet krmeci papak. Imal tu istine?
Voda mi na usta ide.
a gle cuda svinjsko meso po sastavu je najkvarljivije...zamisli da su to nastavili jesti arapi u svojim klimatskim uslovima? koliko bi ih danas bilo?? gledaj to malo s prakticne strane nije Muhamed A.S. samo vjeru propagirao....
Jadni ljudi koji se nikad nisu najeli slanine. Zamisli zabranjeno jesti slaninu, poštujem svaku vjeru, ali ova zabrana je idiotizam žešći.
to bula .... hahaha slanina rulezzzzzz
Da sam znala kakva je slanina nikad ne bih legla pod turcina
Dobar je samo treba malo vise slanine stavit
nek je bosnji dobro i nek mu je pretilost zadnji problem :)))) fuj ko se nasao da kritikuje
Koji su to idioti! NIje ni cudo sto im je nacionalni problem pretilost!
aaaaaaaaaaaaaa jedi jedi jedi jos aaaaaaaaaaa