Komentari (488)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ferhatovic ubjedljivo
Ćevapi mali, a narod i to gleda.
tacno, tu su cevapi posebni i razlikuju se od svih drugih. zeljo, mrkva, venera, zmaj nema nikakve razlike u ukusu.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Mislim da se svi mozemo sloziti da su Mrkvini najgori.
Tamo nista ne jedem od one afere, a raznjici su im bili ok i salata. Cevapi bezze. Sto se cevabdzinica u turistickom dijelu grada tice (nisam dugo jeo) su mi najkvalitetniji bili Željo i Hodžić. Ferharovic, eto moze na trece mjesto. U Galati jedino nisam jeo. Zmaj(evi) su odron i ima vise sode nego mesa. Uzas.
Cuj Zmaj? Oj seljaka, nikad drugi nisu ni probali. Seljacine ne znate sta je cevap.
Cevabdzinice derbi meni najbolji
Obzirom da sam ridjen i odrastao u starom gradu, pouzdano mogu reci da je nekadasnji predratni sarajevski cevap opstao kod Petice i kod Hodzica.. ovo ostalo...za turiste ove ostale (ne mislim na nekonjstitutivne narode 😄)
Poznate ćevabdžinice se pokvarile, a bezobrazno skupi
Poznate ćevabđinice se pokvarile, a bezobrazno skupi
Prema otvorenoj pijaci sa Otoke, sa lijeve strane, ne znam kako se zove, odlični
Novo otvorena Cevabdzinica Beg. Extra cevapi. Ostali su se pokvarili. Kod zelje nekad bili dobri sad bezveze. Zmaj cevap ko sudzukica. Probajte cevabdzinica Beg pa onda ostavite komentar nema sode nema loja ni masnoce. Extra cevap.
Banjalučki ćevap - Otoka/ Novo Sarajevo
Zmaj Hrasno
Zmaj Hrasno
Kod Hadzimulica su najbolji ćevOpi hahahhahha
Svi gdje se peku na ugalj a ne na plin
Zenički su bolji 100 puta i Travnički
Uu drugoj ligi jesu kao i celik
Zenica prvo morate naučiti sta je somun za cevap,a ne mokra pogača.Kontaš pa onda pričaj o čevapima.
Ima Cevabdzinica na Jezeru prema pionirskoj dolini , drze ljudi 40 godina na istom mjestu ko je probao zna o cemu pricam mozda nisu najbolji ali su top 3 u Sarajevu
KURTO No.1
van carsije logicno, npr Besko.