Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj haj, dosta ste pricali o hrani, sad trk i djecurliju pravite!
Gospodo, vjerujem da ćete čitati članak za koji ste platili 800KM. Umjesto što ste uradili samopromociju na klixu, bolje da ste meni platili pola od tog iznosa da vas naučim kako doći do ciljane publike bez ikakvih magičnih trikova. LP
Ljubav ide kroz želudac i izlazi kroz debelo crijevo
kako ga lijepo gleda.. awww ♥♥♥
ja znam sta je zlica i uopce nemam problem s tim . ako covjek zna sta je putovnica nema potrebe da nekog ispravljas sa pasosem . nije kuturno nije pristojno. u kuci moje nene u sred bosne je bilo dosta croatizama: rucnik, kruh, juha, opcina, uopce, maslac...ali ja mislio da je ovo bosanski portal i da se kaze kasika. ja postujem i opcenito mi bosanci , postujemo tudje ali nase bosansko malo ko postuje .
dvije zlice ulja ? to moze biti cak i pola litre ! drz se ti glume
Jao al' mi se našmiga riba sad