Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji je to lobi sad ce nas jos malo ubjedjivat kako je cola zdrava
A to što kola sadrži ortofosfornu kiselinu... to ništa. Nije sve u kalorijama, ima nešto i u zdravom razumu.
sto ne gumo suplje a ni kole
neka, de ljudi...samo po koli udarajte. koga oni ovdje prave budalom!?
Vi ste stvarno budale...to ide za ove prethodne komentare. Nije istraga o frapeima nego o pakovanim sokovima. Evo o kakvim sokovima se radi http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02224/Fruit-Juice-web_2224767b.jpg
Pa ovo treba po­biti kako blatantno lažu ljude. Je­bem li vam majku cio­nističku, bagro ona lažljiva, je­bala vam kola mamu vašu!
ima fruktozu, šećer koji valja i ne sadrži kojekakve kiseline i aspartam. isto ko da vas je kola platila da pišete ovakve budalaštine
Hoce da nam kazu: Slobodno pijte kolu, vidite da ona i nije toliko losa. Slijedece ce nam reci da kuhani karfiol sadrzi vise masti od mcdonaldsovog Big Maca ;)
ima puno secera, ali zdravog
ma ne se*ite ....nije isti secer u vocu i onaj u Coli fakat, dokle vise tih s*anja iz Amerike o prehrani
...konzumiram samo frape od hmelja...