Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Điksoni vole Turske sladolede jer su i sami Turci, krv je gadna stvar!
Pa to jedino znaju i napraviti, glupi ste vi turci ima ih ovde u hr kod Nas ko kerovi su nista pameti to istorija govori sta su to oni izumili osim sladoleda i baklava majke ti i sladoled su cak talijani izumili ajd ne seri islamisto
@padobranska43 Njofra, jedan savjet: prije nego što se pitaš šta je neko drugi postigao, prvo se pitaj šta si ti postigao.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
500 godina lizanja turske dondurme.... ne moze se to zaboraviti, opet ih zelja povuce
stara ljubav zaborava nema.
Hebo ti zlica sve
kasika je turska rijec sto je dokaz da su servi prije turaka jeli rukama.
kad će ovaj festival biti kod nas? zvuči ukusno...
Normalno da voliš sve od onih koji su ti mame i seke mazili 500 godina.
Ipak veliki red ispred turskog standa nije samo zbog sladoleda..pa naravno da nije vuce ih krv..
i kod njih ima ujdurme.
Jao, Srbi se nesvjesno vraćaju onome što su im voljeli očevi ! A stoljećima su pokušavali da dokažu i naučavani su da dokažu da nemaju ništa sa TUrskom.
hihihihihihi kako klix spinuje naslovima :)) sad očekujemo stotinjak humorističnih komentara sumnjivog kvaliteta na temu prve bračne noći :)
¸*¸ebo sladoled daj sta na kasiku
Tanjurom? Zlicom? Vilicom? Pa ovo je bosanski portal!!?
hrvatina vodi
...pa, ybg, neš valjda činit bosanski od slovenačkog?