Utjelovljenje glamura i uspjeha
20
Federer novo zaštitno lice francuskog šampanjca
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zasto ce vam ovo \"mozda\" u pocetku clanka...Ne mogu vjerovat da je to zbog trenutnih uspjeha Djokovica...Alo\', podilazite balkanskim jeftinim raspravama a ne cinjenicama da je RF institucija koju svi velicaju na osnovu svega sto je pokazao i dokazao, naravno osim balkanskih portala kojima je pojava Djokovic digla posjecenost...Cudi me samo zasto taj isti Djokovic jos nije angazovan od ovako nekih exkluzivnih sponzora da ih predstavlja, ako je to ON po vama razlog ovog \"mozda\"...A RF ne moze stici na sve (Rolex, Mercedes, Gillete, Nike, Moëta & Chandona...)...Sto li?!
To nije nista vas dzumhur je zastitio lice kreme za hemoroide ! Ide ko \"halva \" .
jednostavno proklet si brateeeeeeeeeeeeeee uzmi jos koji milion a mi u bosni ne mozemo dobit pertle za patike od nekog sponzoraaaaaaaaaaa
Ala lojavci kmece na forumu
A Nole je zaštitno lice šumadijskih čvaraka...
post iznad je odgovor za tebe
Hebiga cekaju i glodju damu ali boljeg nema , momak iz \"sumadije \" ih dere sve od reda pa ti vidi ! Koliko god ga mrze i ignorisu ,moraju mu kapu skidati a to uzasno boli Fedex je najbilje godine igracke ostavio iza sebe od ovih sada a (nisam siguran ) da ce se pojaviti skoro neko od mladjih da bi mogao biti bolji ,predvidjam vladavinu SRPSKOG tenisera najmanje 10 godina ! Ima da vam dzigerica od muke istruhne ! Jakako !
ma stvarno je lafcina. Uzivancija je gledati njegov tenis to je nesto posebno bas ce nedostajati. stvarno respect a i brate dobar je pravo....
nevjerovatno koliko djokovića ignorišu svi redom, svi jedva čekaju kad će ga se više rješit, 90% svjetske populacije jedva čeka da se RF vrati na tron... ili makar da se pojavi neki gospodin ekvivalentan njemu. bijeli sport je ipak gospodska stvar, šumadija je iznjedrila narodnjake i toga se treba držati.
Samo za Hrvatskog zeta:)) http://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY
Sportista i alkohol...ccccc.