Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Domace je najbolje, koje je to ljepota kad svasta nesto pripremis, a znas da je sve to zdravo, nije prskano, ma neprocjenjivo. :D
prava zena....svaka cast
So je potreban radi natrijuma, doduse vrlo mala kolicina dnevno, naravno da treba paziti da ne unosimo previse soli ali ovaj savjet da se kuha bez soli nema smisla.
Muz joj je jos bolji kuhar,
Elma, imash kakih reepata za koktele sa shljivom?!
Meni raso najukusniji
Ko rakiju vechera...
Shto volim kad zene zakuhaju!
cijenim i poštujem vrsnu kuharicu / kuhara...kuhanje je umjetnost
de ti nama ovdje uštipaka ispeci.
nemaš pojma koja stručnost treba za pravo dobar uštipak, a tek varijacija na temu, hmmm.. žlice, odeš li kad na coolinariku? one žene nisu normalne :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)