PROMO
0

Dr. Oetker Super kaša Plus za dobre prehrambene navike

Dr. Oetker Super kaša Plus savršen je obrok za današnji moderan i užurban stil života koji ne ostavlja previše vremena za kuhanje jer je za pripremu potrebno samo nekoliko minuta.

Super popularan asortiman Dr. Oetker Super kaše obogaćen je novim Plus proizvodima koji će oduševiti sve ljubitelje zdravog načina života i pravilne prehrane.

Lansiranjem Super kaša Plus, Dr. Oetker prati trendove stavljajući naglasak na smanjeni udio šećera, zatim proizvode namijenjene osobama koje konzumiraju namirnice bez glutena i laktoze, ali i na superfoods – chia i lan sjemenke te quinou.

Ljubitelje čokolade oduševit će zobena kaša s tamnom čokoladom sa smanjenim udjelom šećera s chia i lan sjemenkama. U kaši od sve popularnije quinoe i riže s komadićima marelice i chia sjemenkama uživat će i osobe koje preferiraju bezglutensku prehranu. Potrošači koji konzumiraju namirnice bez laktoze mogu uživati u zobenoj kaši s brusnicom i lan sjemenkama.

Novi proizvodi dolaze u atraktivnim ambalažama s posebno naglašenim prednostima koji će privući pažnju potrošača.

Dr. Oetker Super kaša Plus savršen je obrok za današnji moderan i užurban stil života koji ne ostavlja previše vremena za kuhanje jer je za pripremu potrebno samo nekoliko minuta. Idealna je kao doručak koji daje snagu i energiju za cijeli dan, ali i kao lagani i ukusni međuobrok na poslu ili večera bogate nutritivne vrijednosti.

Super kaša Plus dokaz je kako je manje nekada više – manje šećera, glutena ili laktoze za dobre prehrambene navike i manje vremena kuhanja za više vremena za druge aktivnosti u danu.

Prepustite se jedinstvenom užitku novih okusa Dr. Oetker Super kaša Plus, uživajte u hranjivom i zdravom obroku i nemojte dopustiti da zbog žurbe i stresa zapostavite pravilnu prehranu i zdrave životne navike.