Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos prdnes u šoljicu za kapucino.
Jel moguce da ovo objave? Kafa na prazan zeludac ujutro je najgore sto mozete uraditi svom zeludcu.
Staviti so.
Brate zamisli kad te ovo protjera. Pa mislim da satima ne bih ustajao sa solje.
Jesam sa limuntosom, pokiselih kuhalo da se kamenac ocisti i zalijem kafu sa tom vodom,, fujj
@komunjaroSjek2020...kakava ba -KAHVA??..vazda je ovdje bila KAFA i to nije hrvatska riječ... sada vi, novopečeni vijernici i Bošnjaci koristite "h" i gdje treba i gdje ne treba...popusti, i osim tzv."jugobalijandera", kako ih nazva ovdje još ima i -BOSANACA!!
@Primitivac - bas si primitivac.
Nije bas ukusna za cejfa ali pomaze kod glavobolje umjesto tablete, efikasno...
Da mi je doziviti od Simica da nekad napisu nesto na bosanskom jeziku... KAHVA, A NE KAFA!!!! Jel vas to sramota napisati?! Redovno nam uvodite hrvatske rijeci, a kad treba bosansku rijec napisati pravite se ludi. Vi biste prije kava napisali nego kahva kakvi ste. Pravi onaj jugobalijanderski pristup.
Grohotom se smijem
jedan dan nemojte piti kahvu ujutro na prazan stomak,drugi dan nije kahva zdrava,treci dan pijte kahvu sa limunom .......ja kahvu nikako ne pijem,samo gooorkiii čaj 😉
@Slavujtatice -Caj -Maxim Gorki
Eto sad. Kad zena napravi dzezvu. Pa onda zapalim cigaru. Pa mlatnem rahatluk. Pa mlatnem zenu. Ih.... Ceif
...pa opet zapališ cigaru....pa jos mlatnes zenu po gyzi fok pere džezvu i šoljice... pa povazdan mlati😄😄
Proljevitis level 100+