Dorina s Domaćicom ili Napolitankama

Sponzorirani članak
9.12.2015. u 11:45
2
Dorina s Domaćicom ili Napolitankama
2
Dorina s Domaćicom ili Napolitankama
Kraševe čokolade sinonim su za kvalitetu i vrhunsko slatko zadovoljstvo, a brand Dorina u sebi objedinjuje stoljetnu majstorsku izradu čokolade i moderne trendove konditorske industrije
Dorina je jedinstvena i zbog kontinuiranih inovacija u svom asortimanu koji je od ove jeseni bogatiji za tri nove čokolade koje su rezultat slatkog spoja tri jaka Kraševa branda u okuse koji će oduševiti sve slatkoljupce.

Dorina Napolitanke svakom svojom kockicom sreće pružaju savršeni užitak u raskošnoj čokoladnoj kremi i prhkim vafel listovima. A kada se spoje Dorina i neponovljiv Krašev keks Domaćica, obiteljska miljenica od 1957. godine - prepoznatljivog izgleda i oblika, rezultat je kombinacija na koju nitko neće ostati ravnodušan: najfinija tamna čokolada i keks u topivoj čokoladnoj kremi obavijeni su slasnim omotačem od mliječne čokolade.

Osim neponovljivim i jedinstvenim okusom, nove Dorina čokolade osvajaju i atraktivnim pakiranjima. Ekskluzivna, svjetlucava zlatna folija odnosno zlatni metalizirani etui čine ih idealnim poklonom najmilijima za nadolazeće blagdane.


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: