Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja znam za nacin da se agda lagano i sporo ulijeva u bjelanca uz istovremeno miksanje bjelanaca ali da se odmah secer stavi u bjelanca to nisam znao
Cuj to, maline za dekoraciju? Pa to onda neizgleda kao sampita. Sto bi ovi iz "stol za 4" rekli sumsko voce ili kad jos kazu carsko povrce i otvore kesu zamrznutog Ledo povrca ;))
nigdje veze ova "šampita" ovo nije recept koji ce uopće zaintrigirati šampitoljupce😉 nista šaum bez špinovanog secera😉