Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovom dijetom mozes za dvije sedmice cetrnaest dana izgubiti..
Sve dijete koje traju 5, 7 ili 30 dana su kratkog efekta ako se vratite svojim starim navikama. Najbolja je ona dijeta koja traje citav zivot a ona treba da bude blago restriktivna. Da prevedem: Sokovi i kolači jednom u mjesec dva. Alkohol jos rjeđe. Rostilj u 6 mjeseci. Moze hljeb, piletina, riba, riza, grah, makarone, mahunarke poneki burek... slobodno tri obroka dnevno i vjezbajte. Slobodno se i prejedite jednom u mjesecu.
Vi dajete komentare i ismijavate lubenicu a ja sam se uvjerila da je sve tačno vezano za gubitak kilograma Na sebi lično.
Uzmeš lubenicu izvadiš košpice, iscijediš sok, napuniš dvije-3 litre mogu stajati dva dana. Dodaj šećera po želji. Dobiješ litru zdravog čistog prirodnog soka okusa lubenice za cijenu radenske.
Već sam dvije nedelje na dijeti od iste.
Pamtim ko juce kad sam pokusala sa ovom dijetom. Treci dan jedenja samo lubenice sam vec pocela padati u nesvjest. doduse dalo je trenutni efekat kao i svaka druga dijeta. Sve dok ne promjenis u potpunosti prehrambene navike i fizicke aktivnosti, brze dijete mogu macku o rep
Jasta će.. Možeš pojest njivu lubenica, al nećeš izgubit ni grama sve dok se ne dignes s kauča i ne " probušiš" kašiku.
E, koga lubenica zasiti na duže od dva sata on može komotno i na voda dijetu.
Džaba vam lubenica ako i dalje jedete otrove poput životinjske hrane, žitarica, vještačke hrane, miješane hrane, začina, i žderete...sve kako je lijepo objasnio Herbert Shelton u Orthotrophy.
ako imaš 3 djece i živiš u BH....dijeta automatski zagarantovana, 10kg po mjesecu laganini
Neki dan jedi samo grozdje 10 dana, sada lubenicu 7 dana.. Haha jao jao
@ifbbpro Pa ustvari kad bi samo voće jeo bez ikakvog mješanja, prerade, začina, i nestale bi ti sve bolesti. Ovo je objasnio Herbert Shelton na fazon: voče je perfektna hrana, a žitarice i životinjska hrana su otrov i uzrok svih bolesti, najviše jer imaju previše masti, kalorija, proteina...
Hoce kad ces ispisati boga oca
@Kovidash pa najzdraviji način, barem kako kaže Herbert Shelton u Orthotrophy - Drink, za unos vode je jedenje vodene hrane poput živog voća i povrća, čistije od samog pijenja vode. Samo prekineš piti vodu i neće viti previše ova iz voća.