Pretilost nije smanjena
0
Danska ukida porez na masnu hranu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si samo jedan mali izkompleksirani Bošnjak koji se osjeća ugroženim i kome prijeti nestanak u Hercegovini. Zamjerili ste se nama Hrvatima a i Srbima možda još više tako da u sljedećem sukobu vas ne bi bilo od Mostara do Konjica. Možeš pokušati posijati mržnju među Hrvatima i Srbima koji imaju svojih povijesnih razmirica ali trenutno postoji jedan narod ili bolje reći etnička skupina koja ujedinjuje hrvatsku i srpsku mržnju a ti pogodi tko je to :)))))
Samo lud covjek moze jesti zdravu hranu.
Nesto je masno u drzavi Danskoj i bolesno.
...jel\' u to spadaju ćevapi, ražnjići, sudžukice, kremenadle, šniclice, medaljončići i ostalo...
zašto nisu to uradili sa zdravom hranom? tako bi proizvođače zdrave hrane stimulisali da proizvode više iste, a za masnu ostavili isti, kakav je i bio. ovako će sada proizvođači još više proizvoditi masnu i nezdravu hranu, a potrošači kupovati, konzumirati, debljati se i obolijevati... loš potez danske.
Ko shto narod kaze PUNO MASLA A MALO KOSTIJU;)