Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdrava hrana teretana i ponekad Heineker...!
logicno je da je nelogicno .... uravnotezena prehrana se odnosi i na proteine i na ugljikohidrate, samo u pravilnom omjeru i nama ne treba tona hrane na dan, nego organizam funkcionira na gramima i mg. ... voce i povrce da, ali ne mozes se baviti sportom i jesti mrkvu ko moj jaran, sto bi reko crnogorac a nijesi zec...
Jedino sto ti moze ubrzati metabolizam je janje koje bježi sa ražnja.
Najnovija istrazivanja su dokazala da, ako svaki dan: 1. popijemo jedu casu narandjinog soka, jednu casu soka od jabuke, jednu casu soka od mrkve, jednu casu soka od cvekle, 150 grama brokule, 100 grama grozdja, 3 jabuke, 1 bananu, 35 grama zobenih pahuljica, 120 grama mjesanih pahuljica, 50 grama salate, 1 ananas, 2 kruske, 1 paradajz, 1 casu sojinog mijeka, 1 red bio cokolade…. da cemo dobiti teske stomacne probleme I zavrsiti na intenzivnoj klinici.. :) :)