Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog zna iz koje je to pipe izašlo :D
Bil vi probali domaćeg mlijeka....
muzjaka ili zenke?
Soja, zob, badem, kokos itd su moje krave, kamile, lame xD uvijek kad se upitam kojom prilikom su se ljudi sjetili da piju mlijeko od zivotinja meni muka hahahha
I ,do kakvog si objasnjenja dosla?
to niiiiposto ne zelis da znas..osim toga ce svako pomisliti da sam nenormalna :D hahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...ima kiselo?
ako nasikiras kravicu,da:)
..i vrućih uštipaka :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
litar 100 maraka :D
Šućur Allahu, ko to pije ? Nasem narodu samo Bakir daje svoje mlijeko. Allah ga nagradio. Berićetli je insan i on i njegovo mlijeko. Ja bez zlatne kasike ni iftar ne mogu zapoceti, a kamo li nesto drugo. Allah ga nagrado.
Jel vas doji Bakir na sisu. :D
Nas lider Bakir nas doji na njegovu pipu. Šućur Allahu kako je samo njezan prema narodu. A narod moze popiti Bakirovog mlijeka vise nego vode. Allah ga nagradio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
JA jela losburger i morem da vam reknem da je ukusan, samo teke požilav
ja volim domace mljekare, fine sisate cure i dame