Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadna ova djeca u vrticima
Kriška domaćeg hljeba, namazana pekmezom i slatkim kajmakom + šolja mlijeka (ispod Šarulje). Sad je to Argeta, hrenovke i ostalo industrijsko smeće.
Zasto se vrtic zove 'smart' kada postoji nasa rijec 'pametan'? Zasto se koristi rijec 'edukacija' kada postoji nasa rijec 'obrazovanje'? Ljudi zele da obmanu proste umove tako sto koriste strane rijeci i time se prave da su pametniji nego sto jesu.
Tebi je 'pasteta' zdrava hrana? Ko te placa da tako govoris?
@BivsiTurcin3, nisi pametno čitao :))) ne industrijska pašteta, nego pašteta pripremljena u kuhinji od piletine i ribe. Zbog toga je ova edukacija već završenih kuhara. Čisto sumnjam da će se pridržavati i primjeniti novo znanje, jer lakše je otvoriti konzervu, nego spremati paštetu.
Dok cujem rijec 'strucnjaci' znam da je sve sto slijedi laz.
MA KOD NAS DJECA ZA PREDJELO JEDU KRIZU IDENTITETA ŠTO SU ROĐENI OVDJE, JEDU DOBAR STARI NAJZDRAVIJI NACIONALIZAM SA PRILOGOM SUBJEKTIVNE HISTORIJE, A ZASLADE CECOM TURBOFOLKOM I GRANDOM
ŽIVJELA BOSNA
@gradheroj AALAHU ENVER